Ma–pe klo 8–17
Muut ajat sopimuksen mukaan!

040 960 6650
Ota yhteyttä!

Postiosoite
Puutarhatie 1, 37500 Lempäälä

Yritys

Carelina on vuonna 2015 perustettu sosiaali- ja terveysalan yritys, joka tarjoaa kotihoidon palveluita senioreille.

Carelinan arvoihin kuuluu ehdoton luottamus asiakkaan ja työntekijöiden välillä. Hoidamme työmme täydellä sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Jokainen tapaaminen toteutetaan yksilön tarpeita kunnioittaen.

Yritys toimii Tampereella, Lempäälässä, Nokialla ja Pirkkalassa. Carelinan perustaja ja toimitusjohtaja on Sini Havukainen (lähihoitaja, sairaanhoitaja, kätilö).

Sinin tarina: Miten minusta tuli sote-alan yrittäjä

”Aloin haaveilla sosiaali- ja terveysalan työstä lukiossa ollessani. Hoivaviettini ja auttamishaluni on ylitsepursuavaa, joten lopulta alan valinta oli minulle itsestäänselvää. Lukion jälkeen olin puolisen vuotta töissä päiväkodissa, minkä jälkeen luin lähihoitajaksi. Tämän jälkeen toimin yksityisen hoidon tuottajana hoitaen kahden perheen lapsia, kunnes jatkoin taas opiskeluja syksyllä 2002.

Aloitin kätilöopinnot, jotka sisältävät myös sairaanhoitajan tutkinnon. Kätilöopiskelujeni aikana perheemme ehti kasvaa kahdella lapsella. Opiskelujen ohella ja valmistumisen jälkeen olen ollut töissä mm. Koukkuniemen vanhainkodissa, TAYS:n vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla sekä neljä vuotta Kanta-Hämeen keskussairaalassa synnyttäneiden vuodeosastolla ja synnytyssalissa. Synnytyssalista tieni vei mieheni työkomennuksen vuoksi kahdeksi vuodeksi Kalifornian Piilaaksoon. Siellä en ollut palkkatyössä, mutta tekemistä löytyi silti valtavasti, kuten vapaaehtoistyötä lasten koululuokissa ja vanhempainyhdistyksessä. Piilaakson vuodet kasvattivat minua todella paljon ja sain varmuutta kokeilla myös omia siipiäni yrittäjänä – elimmehän keskellä maailman innovatiivisinta yhteisöä!

Suomeen paluumme jälkeen keväällä 2014 alkoi haave oman yrityksen perustamisesta kasvaa. Kesä kului arvioimalla erilaisia liiketoimintaideoita ja keräämällä tietoa. Syksyllä pääsin lukemaan yrittäjän ammattitutkintoa Tampereen aikuiskoulutuskeskukseen, josta valmistuin joulukuussa 2014. Tammikuussa 2015 oli lopulta aika toteuttaa unelmani omasta sote-alan yrityksestä.”