Ma–pe klo 8–17
Muut ajat sopimuksen mukaan!

040 960 6650
Ota yhteyttä!

Postiosoite
Puutarhatie 1, 37500 Lempäälä

Kotisairaanhoito

Jokaisella ihmisellä on oikeus arvoiseensa huolenpitoon myös ikääntyessä. Carelinan sydämelliset hoitajat pitävät asiakkaista erityisen hyvää huolta vankalla ammattitaidolla. Annamme asiakkaille mahdollisuuden onnelliseen ja turvalliseen ikääntymiseen omassa kodissa.

Kotisairaanhoidon tarkoituksena on helpottaa sairaalasta kotiutumista, sairaan henkilön kotona selviytymistä ja tukea omaisia sairaan henkilön kotihoidossa. Kotisairaanhoitoa toteuttaa aina ammattitaitoiset sairaanhoitajan koulutuksen saaneet hoitajat. Kotisairaanhoitoa ovat erilaiset lääkärin määräämät sairaanhoidon toimenpiteet, kuten näytteiden ottaminen, mittaukset (esimerkiksi verensokerin ja verenpaineen mittaaminen), lääkityksen valvominen ja asiakkaan voinnin seuraaminen (esimerkiksi virtsanerityksen, vatsantoiminnan ja turvotusten seuraaminen) sekä kivun helpottaminen. Hoitaja tarkkailee erilaisia oireita kuten huimausta, sekavuutta, muistia yms. Hoitajille on tärkeää myös asiakkaan henkinen tukeminen ja kannustaminen. Carelinan hoitajat ovatkin tunnettuja lempeästä läsnäolosta ja aurinkoisesta hymystä.

37,10€/h (ALV 0%) + matkakulut

  • Minimityöaika on 1 tunti kerrallaan
  • Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen (50%) tai Kela-korvauksen piirissä, asiakkaasta riippuen
  • Kysy kunnaltasi myös palvelusetelimahdollisuutta
  • Maksutapa lasku, ei erillistä laskutuslisää
  • Senioreiden kotisairaanhoidossa ALV 0%

Kotisairaanhoitoa on saatavissa arkipäivisin klo 7–17.

Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa. Tämän ylimenevästä palvelusta asiakas saa vähentää 50 % verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuotuinen yläraja on 2 400 €/hlö. Pariskunta voi siis vähentää vuodessa 4 800 €.