Ma–pe klo 8–17
Muut ajat sopimuksen mukaan!

040 960 6650
Ota yhteyttä!

Postiosoite
Puutarhatie 1, 37500 Lempäälä

Kotihoito

Jokaisella ihmisellä on oikeus arvoiseensa huolenpitoon myös ikääntyessä. Carelinan sydämelliset hoitajat pitävät asiakkaista erityisen hyvää huolta vankalla ammattitaidolla. Annamme asiakkaille mahdollisuuden onnelliseen ja turvalliseen ikääntymiseen omassa kodissa. Kotihoidon palveluihin kuuluu lääkinnälliset toimenpiteet ja hoitajina toimiikin aina ammattitaitoiset lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutuksen saaneet hoitajat.

Kotihoidon palveluihin kuuluu arjen helpottaminen ja asiakkaan perushoidosta huolehtiminen. Kotihoidon palvelut tukevat kotona asuvaa asiakasta päivittäisissä toiminnoissa. Asiakas voi tarvita apua esimerkiksi pesuissa ja muussa hygieniassa, vaatetuksessa, ruuanvalmistuksessa ja syömisessä. Carelinan ammattitaitoiset hoitajat huolehtivat perushoidosta ja lääkkeistä unohtamatta kokonaisvaltaista hoivaa ja kuntouttavaa työotetta. Kotihoito tarjoaa ratkaisun arjen keventämiseen tai väliaikaiseen apuun kotona. Meille on tärkeää myös asiakkaan henkinen tukeminen ja kannustaminen. Carelinan hoitajat ovatkin tunnettuja lempeästä läsnäolosta ja aurinkoisesta hymystä.

Kunta voi tarjota seniorille palvelusetelin, jolla asiakas saa nauttia Carelinan palveluista.Jos asiakas ostaa palvelun suoraan Carelinasta, palvelusta saa kotitalousvähennyksen 50%.

31,45€/h (ALV 0%) + matkakulut

  • Minimityöaika on 1 tunti kerrallaan
  • Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen (50%)
  • Kysy kunnaltasi myös palvelusetelimahdollisuutta
  • Maksutapa lasku. Ei erillistä laskutuslisää
  • Senioreiden kotihoidossa ALV 0%

Kotihoitoa on saatavissa arkipäivisin klo 7–17.

Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa. Tämän ylimenevästä palvelusta asiakas saa vähentää 50 % verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuotuinen yläraja on 2 400 €/hlö. Pariskunta voi siis vähentää vuodessa 4 800 €.