Ma–pe klo 8–17
Muut ajat sopimuksen mukaan!

040 960 6650
Ota yhteyttä!

Postiosoite
Puutarhatie 1, 37500 Lempäälä

Kotihoidon tukipalvelut

Jokaisella ihmisellä on oikeus arvoiseensa huolenpitoon myös ikääntyessä. Carelinan sydämelliset hoitajat pitävät asiakkaista erityisen hyvää huolta vankalla ammattitaidolla. Annamme asiakkaille mahdollisuuden onnelliseen ja turvalliseen ikääntymiseen omassa kodissa.

Kotihoidon tukipalveluihin kuuluu arjen helpottaminen kuten vaatehuolto, kauppa- ja muut asiointipalvelut, ulkoiluapu ja saattajapalvelu. Kotihoidon tukipalvelut tukevat kotona asuvaa asiakasta päivittäisissä toiminnoissa. Carelinan ammattitaitoiset hoitajat auttavat asiakasta unohtamatta kokonaisvaltaista hoivaa ja kuntouttavaa työotetta. Kotihoidon tukipalvelut tarjoavat ratkaisun arjen keventämiseen tai väliaikaiseen apuun kotona.

Meille on tärkeää myös asiakkaan henkinen tukeminen ja kannustaminen. Carelinan hoitajat ovatkin tunnettuja lempeästä läsnäolosta ja aurinkoisesta hymystä.

Kunta voi tarjota seniorille palvelusetelin, jolla asiakas saa nauttia Carelinan palveluista.Jos asiakas ostaa palvelun suoraan Carelinasta, palvelusta saa kotitalousvähennyksen 50%.

26,23€/h (ALV 0%) + matkakulut

  • Minimityöaika on 1 tunti kerrallaan
  • Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen (50%)
  • Kysy kunnaltasi myös palvelusetelimahdollisuutta
  • Maksutapa lasku, ei erillistä laskutuslisää

Kotipalvelua on saatavissa arkipäivisin klo 7–17.

Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa. Tämän ylimenevästä palvelusta asiakas saa vähentää 50 % verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuotuinen yläraja on 2 400 €/hlö. Pariskunta voi siis vähentää vuodessa 4 800 €.